06-41201313

Nico Snabel

Wie zijn wij?

wie zijn wij 2Een steigerhouten bank op het eigen dakterras. Dit meubelstuk was tien jaar geleden het allereerste begin voor het bedrijf dat nu Houtenmeubels4U is. Nico Snabel maakte de bank met veel plezier voor zichzelf, maar veel mensen die de bank zagen, wilden ook wel zo’n meubel voor tuin, terras of balkon. Hij ging voor ze aan de slag en van het een kwam het ander. Diverse meubels vonden de afgelopen jaren hun weg naar gelukkige opdrachtgevers. Verschillend in design en in materialen, maar stuk voor stuk volledig naar wens gemaakt.

Meubels maken doe je niet vanuit je schuur, maar Nico vond zijn plek in een meubelmakerij te Utrecht. De eigenaar hiervan heeft ruim 35 jaar ervaring als meubelmaker en werkt in opdracht van grote klanten als het Ministerie van Verkeer en Waterstaat en Shell. Een autoriteit op het gebied van meubel maken dus, maar ook een uitstekende leerschool voor een beginnende meubelmaker.

Met de opgedane kennis en ervaring op zak, zette Nico in september 2014 de volgende stap. Onder de naam Houtenmeubels4U maakte hij van zijn hobby zijn beroep. Hij heeft nu de beschikking over een volledig uitgeruste meubelmakerij in Utrecht. In de werkplaats, die hij deelt met enkele andere meubelmakers, maakt hij gebruik van geavanceerde machines, handgereedschap van de beste kwaliteit en de beste materialen. Houtenmeubels4U heeft dus alles in huis om maatwerk te leveren van hoge kwaliteit en uw interieurwensen werkelijkheid te laten worden.